Derdejaars lezen sprookjes voor aan kleuters

#voorleesweek

Tijdens de voorleesweek hebben derdejaars leerlingen van het GO! Atheneum Ekeren een bezoek gebracht aan de plaatselijke basisschool om kleuters voor te lezen uit hun favoriete sprookjes. De kleuters waren erg enthousiast over het bezoek van de oudere leerlingen en luisterden aandachtig naar de verhalen die werden voorgelezen.

Volgens de leerlingen was het voorlezen aan de kleuters een leuke en waardevolle ervaring. “Het was leuk om de kleuters te zien genieten van de verhalen die we voorlazen”, zei één van de leerlingen.

De leerkrachten van de basisschool waren ook enthousiast over het bezoek van de leerlingen van het atheneum. “Het was geweldig om te zien hoe de oudere leerlingen de kleuters hebben geholpen om hun luistervaardigheden te verbeteren en hun liefde voor verhalen te versterken”, zei een leerkracht. “We hopen dat dit soort activiteiten vaker zullen plaatsvinden in de toekomst.”

Het bezoek van de leerlingen van het GO! Atheneum Ekeren aan de basisschool was een groot succes en heeft ervoor gezorgd dat de kleuters nog meer van sprookjes zijn gaan houden. De leerlingen hebben laten zien dat het voorlezen van verhalen niet alleen leerzaam is, maar ook leuk en ontspannend kan zijn voor zowel de voorlezer als de luisteraar.”

(geschreven met hulp van openai)