Inschrijvingen

De overgang van de vertrouwde basisschool naar het secundair onderwijs is een belangrijk moment in het leven van elk kind. De keuze voor een nieuwe school is een belangrijke beslissing. Natuurlijk kunnen jullie daarbij rekenen op de goede raad van de meester of juf van het zesde leerjaar. Bezoek ook eens de website vanbasisnaarsecundair.be om een goede keuze te maken.

Maar om echt goed te kunnen kiezen, is het belangrijk dat jullie de verschillende secundaire scholen leren kennen, zodat je kan vergelijken en je daarna kan beslissen welke school het beste bij jullie zoon of dochter past.

Wij stellen onze school graag aan jullie voor tijdens volgende activiteiten:

  • de infoavond (dinsdag 3 maart 20209, 19.00u, in de refter van de school)
  • de opendeuravond (vrijdag 20 maart 2020, 18.00u – 21.00u)

We staan ook op volgende scholenbeurzen:

  • scholenbeurs van Stabroek (woensdag 19 februari 2020, 16.00u – 20.00u, in zaal Moorland)
  • scholenbeurs van Brasschaat (datum nog niet gekend)

Hoe inschrijven?

Info over de inschrijvingen volgt op een later tijdstip, zodra er in het Lokaal OverlegPlatform Antwerpen een beslissing wordt genomen.

Infoavond

We vertellen je hoe wij in onze school werken: we leggen je uit welke richtingen en vakken je in het eerste jaar kan volgen, je leert de dagelijkse gang van zaken kennen en we stellen voor welke ondersteuning we bieden. We laten ook zien hoe we ervoor zorgen dat onze leerlingen graag naar onze school komen zodat ze optimaal kunnen leren en studeren.

Op deze avond willen wij je een eerste indruk geven van onze schoolcultuur. Je kan kennismaken met de leerkrachten die lesgeven in het eerste jaar en natuurlijk krijg je ruimschoots de kans om vragen te stellen.

Opendeuravond

Tijdens de opendeuravond zie je de school in volle actie. Onze leerlingen geven rondleidingen en vertellen onderweg alles over de lokalen, onze smartboards, het open leercentrum, onze labo’s, onze splinternieuwe sporthal en wat er nog meer te zien is. Onze leerkrachten maken je wegwijs in hun vak en beantwoorden al je vragen. Sommige vakken kan je zelfs al een keertje uitproberen!