KLAAR VOOR EEN NIEUWE SCHOOL?Inschrijvingen

Leer onze school kennen!

Hoe inschrijven?


De overgang van de vertrouwde basisschool naar het secundair onderwijs is een belangrijk moment in het leven van elk kind. De keuze voor een nieuwe school is een belangrijke beslissing. Natuurlijk kunnen jullie daarbij rekenen op de goede raad van de meester of juf van het zesde leerjaar. Bezoek ook eens de website vanbasisnaarsecundair.be om een goede keuze te maken.

Maar om echt goed te kunnen kiezen, is het belangrijk dat jullie de verschillende secundaire scholen leren kennen, zodat je kan vergelijken en je daarna kan beslissen welke school het beste bij jullie zoon of dochter past.

Leer onze school kennen

Onze leerlingen aan het woord:

Vanaf volgend schooljaar voorzien we voor elke leerling (van het eerste tot en met het vierde jaar) een chromebook. Deze kleine laptops zullen ingezet worden tijdens de lessen.

Op maandag 1 maart om 19.00u organiseren we een tweede digitale infoavond (klik op de link om deel te nemen). Tijdens deze Zoom-meeting leer je onze school kennen. We starten met een gezamenlijke presentatie over onze school. Daarna kunnen in aparte kamers vragen gesteld worden over specifieke onderwerpen.

De presentatie van de eerste infoavond kan u hier nalezen.

Registreer u hier, indien u op de hoogte gehouden wenst te worden van nieuwe informatie over inschrijvingen en infomomenten.

Volg onze sociale media om het leven op het GO! Atheneum Ekeren te ontdekken.

Facebook

Instagram

YouTube

Inschrijvingen 1A (eerste jaar)

Je kan je zoon of dochter aanmelden vanaf maandag 8 maart om 9.30u tot en met vrijdag 26 maart om 17.00u via ‘Meld je aan’.

De resultaten van ‘Meld Je Aan’ worden naar de ouders gecommuniceerd op woensdag 21 april.

De inschrijvingen voor leerlingen met een ticket starten vanaf zaterdag 24 april en lopen tot en met vrijdag 21 mei. We bellen u op om een afspraak te maken om de inschrijving verder in orde te brengen.

Meer info over ‘Meld Je Aan’ vind je in deze brochure.

Inschrijvingen 2A tot 6A

Inschrijvingen zijn mogelijk vanaf na de paasvakantie. Er zal een aanmeldformulier op deze pagina worden gezet vanaf maandag 29 maart, waar u de gegevens voor de inschrijving kan noteren. Inschrijven kan vanaf zaterdag 24 april.

Onze secretariaatsmedewerkers contacteren u vanaf maandag 19 april om een afspraak in te plannen.