KLAAR VOOR EEN NIEUWE SCHOOL?Inschrijvingen

Leer onze school kennen!

Hoe inschrijven?

De overgang van de vertrouwde basisschool naar het secundair onderwijs is een belangrijk moment in het leven van elk kind. De keuze voor een nieuwe school is een belangrijke beslissing. Natuurlijk kunnen jullie daarbij rekenen op de goede raad van de meester of juf van het zesde leerjaar. Bezoek ook eens de website vanbasisnaarsecundair.be om een goede keuze te maken.

Maar om echt goed te kunnen kiezen, is het belangrijk dat jullie de verschillende secundaire scholen leren kennen, zodat je kan vergelijken en je daarna kan beslissen welke school het beste bij jullie zoon of dochter past.

Leer onze school kennen

Onze leerlingen aan het woord:

Het is momenteel niet mogelijk om de school fysiek te bezoeken. We vinden dit zelf ook erg jammer dat we jullie niet kunnen ontvangen. Daarom bedachten we een andere manier om kennis te maken met onze school: ga op verkenning in onze escape room en bevrijd mijnheer Deplée. Houd er wel rekening mee dat je een school moet doorzoeken. Wil je de escape room tot een goed einde brengen, reken dan toch op een 45-tal minuten. Veel succes!

Op maandag 1 maart om 19.00u organiseren we een tweede digitale infoavond (klik op de link om deel te nemen). Tijdens deze Zoom-meeting leer je onze school kennen. We starten met een gezamenlijke presentatie over onze school. Daarna kunnen in aparte kamers vragen gesteld worden over specifieke onderwerpen.

De presentatie van de eerste infoavond kan u hier nalezen.

Registreer u hier, indien u op de hoogte gehouden wenst te worden van nieuwe informatie over inschrijvingen en infomomenten.

Volg onze sociale media om het leven op het GO! Atheneum Ekeren te ontdekken.

Facebook

Instagram

YouTube

Inschrijvingen 1A (eerste jaar)

Je kan je zoon of dochter aanmelden vanaf maandag 8 maart om 9.30u tot en met vrijdag 26 maart om 17.00u via ‘Meld je aan’.

De resultaten van ‘Meld Je Aan’ worden naar de ouders gecommuniceerd op woensdag 21 april.

De inschrijvingen voor leerlingen met een ticket starten vanaf zaterdag 24 april en lopen tot en met vrijdag 21 mei. We bellen u op om een afspraak te maken om de inschrijving verder in orde te brengen.

Meer info over ‘Meld Je Aan’ vind je in deze brochure.

Inschrijvingen 2A tot 6A

Via dit formulier kan je je aanmelden voor een inschrijving in het tweede t.e.m. zesde jaar. Momenteel heeft onze school haar maximumcapaciteit bereikt. We bekijken zo snel mogelijk of er een vrije plaats is in de gevraagde studierichting en nemen begin juli contact op om in te schrijven.

Als je problemen ondervindt om dit formulier in te vullen, kan je telefonisch contact opnemen met de school op het nummer 03 541 14 28 en helpen we je verder.