Mooie overwinning basketbaltornooi

Twee mooie overwinningen én geselecteerd voor de volgende ronde. Proficiat!

Op vraag van enkele leerlingen hadden we een schoolploeg ingeschreven voor het SVS-basketbaltornooi. Enkelen van hen trainen en spelen samen bij de Antwerp Giants, maar ook de anderen zijn talentjes.

Er werd samen getraind tijdens de middagpauzes en gisteren mochten ze voor het eerst aantreden. Op het menu stonden 2 wedstrijdjes tegen 2 andere scholen. Alleen de beste school mocht door naar de volgende ronde.

Na een aarzelend begin in de eerste helft van de eerste wedstrijd, kwam ons team helemaal onder stoom in de beslissende tweede helft. De eerste wedstrijd werd zo mooi gewonnen. Er werd steeds vlot gewisseld tussen onze 5 jongens en 2 meisjes en iedereen kreeg evenveel speelkansen. Mooi!

De tweede tegenstander werd reeds in de eerste helft weggeblazen en toen schakelde ons team over op ‘economic’. De tweede overwinning was een feit en dus mogen we door naar de volgende ronde!

Dank aan coach Steven en dank aan onze toppers Eva, Axelle, Witze, Maxim, Bolster, Lex en Quinten. De supporters zaten op de bank te genieten.